Circus

Circusschool Tefredo is er voor iedereen tussen de 4 en 104 jaar die met de kunsten uit het circus bezig wilt zijn. 

Van clownerie tot jongleren en van balanceren op de bal tot aan zwaaien in de trapeze. 

De deelnemers gaan in twaalf lessen aan de slag met alle onderdelen uit het circus. Na 7 lessen kiezen de deelnemers een onderdeel waar ze een act mee gaan maken. Nadat ze die hard geoefend hebben laten ze de act aan de andere deelnemers zien, die geven tips en tops om de act nog beter te maken en dan…

Is het tijd voor de voorstelling. De zaal is omgebouwd tot piste en alles is aanwezig. Licht, rook, live band, pistekleed, de tribune voor het hoog geëerde publiek. De deelnemers stralen in hun eigen act.

Bij voldoende aanmeldingen werken we bij de circusschool in twee groepen.Tijdens de gezamenlijke eerste les (27 januari 2024, van 14:00 uur tot 16:00 uur) gaan we kijken welke deelnemers in welke groep komen. Dit is afhankelijk van leeftijd, ervaring, zelfstandigheid en hun eigen kunnen. We willen alle deelnemers de juiste begeleiding kunnen bieden.

De circusschool is elke zaterdagmiddag.

Zaterdag:

Onderstaande is bij voldoende aanmeldingen. Mochten er minder aanmeldingen zijn, houden we de informatie aan van groep twee. 

Groep één: 12:30 uur tot 14:00 uur
Groep twee: 14:00 uur tot 16:00 uur

De contributie voor groep één bedraagt €105,- en voor groep twee €140,- voor 12 lessen, generale en een voorstelling. Bij ons kunt u gebruik maken van de AlkmaarPas en Huygenpas.

Download hier het inschrijfformulier:

Inschrijvingsformulier eerste cyclus 2024-2025 sept. – dec. 2024

Tefredo heeft haar oefenruimte in de gymzaal van de Rudolf Steinerschool (Sperwerstraat 1, 1826KL) te Alkmaar.