Spektakel

Dit jaar staan wij er weer! Het Strand van Luna in Heerhugowaard van 31 juli t/m 3 augustus 2024, vier dagen lang bomvol verschillende activiteiten voor jong en oud! Nieuw aanstormend talent is zeker van de partij! Wij verwelkomen u graag in één van onze tenten! 

Kaartverkoop is begonnen! Bestel hier je kaarten!

Volg ons op de sociale media en blijf op de hoogte!

Programma

Voorleestheater

We verwelkomen u in één van onze kleinere tenten en daar zit Klaas Vaak nog heerlijk te slapen. Samen met Kabouter Spillebeen leest Klaas Vaak de leukste verhalen voor uit diverse boeken.

Naast Kabouter Spillebeen zullen er ook meerdere gasten uit de verhalen aanschuiven. Natuurlijk zijn de kinderen actief betrokken bij de verhalen!

Dagelijks om 09:30 uur.
Leeftijdsadvies: 3 t/m 7 jaar (ouders én grootouders hoeven geen kaartje te kopen).

Château Magique

Wanneer Rapunzel wordt bevrijd uit haar toren door haar droomprins, is de waarzeggende heks woedend! Ze roept een vloek uit, waardoor het kasteel en haar bewoners oog in oog komen te staan met magie… Vele sprookjesfiguren zullen door middel van spannende en spectaculaire acts het publiek in extase brengen, terwijl andere een vrolijke noot toevoegen aan dit magische avontuur.
Er zal worden gejongleerd met gigantische kristallen bollen. Hans en Grietje zullen springend op de trampoline proberen de weg terug naar huis te vinden. En de tijd zal stilstaan, wanneer een jonge ridder acrobatische toeren zal vertonen op de eettafel.
Kortom, het belooft een ware familievoorstelling te worden, waarbij het publiek wordt betoverd door de wonderlijke magie van circus en theater!

Dagelijks om 11:00 uur
Leeftijdsadvies: 4+ (familievoorstelling)

Verhalen vertellen

Stap in de tent en ga mee op avontuur langs verschillende verhalen.
Elke dag worden er door onze verhalen vertellers de mooiste verhalen verteld voor alle kinderen. Ga mee op reis langs de verschillende verhalen en beleef het alsof je er zelf bij bent!
Elke dag zullen er nieuwe verhalen verteld worden, nooit iets om te vervelen dus!

Dagelijks om 12:30 uur
Leeftijdsadvies: 4 t/m 11 jaar

Workshops

Een echte circusartiest, danser of ben jij muzikaal? Elke dag bieden wij drie verschillende workshops aan. 

Circus: we nemen je in twee uur tijd mee door de verschillende disciplines van het circus (o.a.:jongleren, balanceren, acrobatiek) en maken samen een act voor het publiek wat komt kijken bij de presentatie. 

Dans: Met een professional ga je in twee uur tijd aan de slag om een dans voor te bereiden voor het grote publiek in de circustent.
Wat is jouw favoriete dansstijl? Klassiek, hiphop of ballet? Ga lekker aan de slag en samen maak je een gave dans.

Muziek: Ga aan de slag met verschillende instrumenten en ritmes door onze professionele workshopleiders! Tijdens deze muzikale workshop werk je toe naar een act op het podium tijdens de presentatie voor het publiek.
Het leuke van deze workshop is dat je het voor iedereen leuk is, ervaring is niet nodig!
Doe lekker mee en ontdek de verschillende instrumenten rondom percussie.

Dagelijks om 13:30 uur (presentatie om 15:30 uur)
Leeftijdsadvies: 4+

 

Avondprogramma

Elk avondprogramma bestaat uit drie verschillende optredens, van drie verschillende artiesten. 
 
Verschillende artiesten bieden wij een podium om hun kunsten te tonen en zich daarbij verder te kunnen ontwikkelen. Van muziek tot magie en van cabaret tot toneel, van alles komt voorbij. 
 
U haalt één kaartje per persoon en kunt daarmee genieten van drie verschillende voorstellingen op één avond! Tussen elke artiest zit een korte pauze. 
 
Dagelijks om 19:00 uur
Leeftijdsadvies: 12+

Wij danken onderstaande sponsors voor hun steun: